Songfestival Scorlewald 2022

DONDERDAG 29 September - Michaëlsdag

Voor wie?
Op deze Michaëlsdag vindt het eerste Scorlevisie Songfestival plaats, met alle bewoners, medewerkers, vrijwilligers en verwanten.

Door wie?
Muzikale inzendingen zullen afkomstig zijn van alle woonhuizen van Scorlewald, de Dijkgatshoeve, Oosterheem, Croon en Bergh, Fermento en de dagbesteders. Het is de bedoeling dat ieder huis of initiatief gezamenlijk één inzending doet.

Deelnemen?
Alle woonhuizen studeren een lied in. Je mag zelf een lied schrijven; je mag een lied van iemand anders zingen, je mag op een bestaande melodie zelf een nieuwe tekst schrijven, je mag er bij dansen, kortom er is veel mogelijk. De enige voorwaarde is, dat het een lied is uit een specifiek land in Europa.

Hoe kan ik mij aanmelden?
Via de vertegenwoordiger van je woonhuis.

Heb je hulp nodig?
Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, kan je die vragen aan; Eric Speelman, Ed Stokman, Marjo Valkering, Xander Hoogendam, Martijn Komen, Edwin Petrie en Jeroen en Lex van de theaterwerkplaats. Zij komen graag naar jullie toe om te ondersteunen in het creatieve proces.

Tot wanneer inzenden?
Inzendingen mogen tot 1 juni ingestuurd worden. Wanneer jullie een lied aan het instuderen zijn, kan er alvast een promofilmpje van gemaakt worden voor in het weekbericht.

Wie zitten er in het organisatie comité?
Eric Speelman, Djuna Griek, Patrick Kool, Rob Hardewijn, Martijn Komen en Erik Leneman.