Songfestival 2023

Na het daverende succes van het Songfestival van vorig jaar, zal er ook dit jaar weer een Scorlevisie Songfestival zijn en wel op donderdag 9 november.

Thema dit jaar is:

“Glitter & Glamour” !!

Dus shinen jullie straks net zoals De Toppers in hun glitterpak? Of gaan jullie toch voor de sjieke glamour van Aretha Franklin of Frank Sinatra? Jullie mogen dus zelf kiezen met welk liedje jullie mee willen doen, het hoeft niet perse een Songfestival liedje te zijn.

We hopen natuurlijk dat er weer heel veel aanmeldingen zullen komen en dat jullie allemaal enthousiast zijn om op te treden. Dat mag met het woonhuis, werkplaats, of collega dagbesteders.

Uiteraard is de Scorlevisie-band weer beschikbaar om te helpen met jullie optreden en kunnen alle groepen meerdere keren oefenen met de band. Over deze oefendagen volgt later meer informatie in het weekbericht. 

Omdat we nog heel veel moeten regelen en organiseren, willen we graag voor zondag 1 oktober jullie aanmelding ontvangen. 

De generale repetitie is op dinsdag 7 november!

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: songfestival.scorlewald@gmail.com, graag met vermelding van de naam van jullie groep, de contactpersoon van jullie groep en met welk liedje jullie mee willen doen.